partners

325 Gemeenten

Maar liefst 325 Nederlandse gemeenten hebben zich aangesloten bij het Living Lab Smart Charging om zo die ontwikkeling naar een duurzamere energiehuishouding in Nederland mogelijk te maken.
Aangesloten gemeenten

Alfen

Alfen verdeelt energie met transformatorstations, energieopslag en laadinfrastructuur en verbindt zo het binnen- en buitenlandse elektriciteitsnet.
www.alfen.com/nl

APPM

APPM begeleidt en adviseert overheden en bedrijven in de transitie naar duurzame energie en mobiliteit.
www.appm.nl

ATEPS

Energieopslag is cruciaal voor het slagen van de transitie naar een duurzaam en betrouwbaar energiesysteem.
www.ateps.com/nl/home-2/

Chargepoint

Door een intelligent, gebruiksvriendelijk en netwerk-geïntegreerd systeem maakt Chargepoint slim laden mogelijk: op de juiste plaats, op de juiste tijd en met de juiste hoeveelheid energie.
www.chargepoint.nl/home

Cogas

Cogas is al 50 jaar actief als onafhankelijk netbeheerder in Oost-Nederland.
www.cogas.nl

Cohere

Cohere gelooft in een toekomst waarin fossiele brandstoffen overbodig zijn en levert complete laadoplossingen voor rijders van elektrische auto’s.
www.cohere.eu

Ecoleon

Ecoleon werkt graag samen aan slimme oplossingen, zoals Smart Charging, waar de markt in toenemende mate behoefte aan heeft.
www.ecoleon.nl

Ecotap

Slim omgaan met beschikbare stroom voor elektrische voertuigen - Smart Charging maakt dit voor iedereen toegankelijk. 
www.ecotap.nl

ENGIE

'Smart Charging is een heel belangrijk onderdeel is van de energietransitie. De elektrische auto is hierin een versneller.'
www.engie-energie.nl

EV-Box

Met kantoren in Amsterdam, New York, Antwerpen, Londen en Parijs biedt EV-Box nu meer dan 40.000 actieve laadpunten voor zowel particulieren en bedrijven, als dienstverleners.
www.ev-box.nl

EVnetNL

EVnetNL beheert en onderhoudt een uniek landelijk netwerk van publieke laadpunten in samenwerking met de gemeenten in heel Nederland.
www.evnet.nl

Fier Automotive

FIER Automotive is een business development bureau gespecialiseerd in de automotive (maak)industrie en mobiliteitsector met sinds 2010 een sterke focus op elektrische mobiliteit. 
www.fier.net

G4 gemeenten

De gemeenten Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Utrecht en de Metropool Regio Amsterdam (MRA-e) werken samen om de beste manier te vinden om elektrische mobiliteit te stimuleren door de uitrol van publieke laadinfrastructuur.
www.g-4.eu

Greencrowd

Greencrowd koppelt lokale duurzame energieproductie aan lokale afname en financiert dit zoveel als mogelijk met lokaal geld. Slimme, snelle laadpalen gekoppeld aan zonnepanelen zijn hier een perfect voorbeeld van. 
www.greencrowd.nl