partners

325 Gemeenten

Maar liefst 325 Nederlandse gemeenten hebben zich aangesloten bij het Living Lab Smart Charging om zo die ontwikkeling naar een duurzamere energiehuishouding in Nederland mogelijk te maken.
Aangesloten gemeenten

Alfen

Alfen verdeelt energie met transformatorstations, energieopslag en laadinfrastructuur en verbindt zo het binnen- en buitenlandse elektriciteitsnet.
www.alfen.com/nl

Allego

Allego ontwikkelt samen met haar klanten en partners laadoplossingen op maat die de bestuurders van een elektrische auto optimaal voorziet van een toegankelijke, betaalbare laadmogelijkheid.
www.allego.nl/

APPM

APPM begeleidt en adviseert overheden en bedrijven in de transitie naar duurzame energie en mobiliteit.
www.appm.nl

ATEPS

Energieopslag is cruciaal voor het slagen van de transitie naar een duurzaam en betrouwbaar energiesysteem.
www.ateps.com/nl/home-2/

AutomotiveNL

AutomotiveNL bevordert een bloeiende Nederlandse automotive sector door zowel nationaal als internationaal de sector te profileren en te representeren bij OEM's, automotive toeleveranciers, koepelorganisaties, clusterorganisaties en overheden.
www.automotivenl.com/

Chargepoint

Door een intelligent, gebruiksvriendelijk en netwerk-geïntegreerd systeem maakt Chargepoint slim laden mogelijk: op de juiste plaats, op de juiste tijd en met de juiste hoeveelheid energie.
www.chargepoint.nl/home

Cohere

Cohere gelooft in een toekomst waarin fossiele brandstoffen overbodig zijn en levert complete laadoplossingen voor rijders van elektrische auto’s.
www.cohere.eu

Coteq

Coteq is al 50 jaar actief als onafhankelijk netbeheerder in Oost-Nederland.
coteqnetbeheer.nl/

Delta Energie

Delta Energie levert 100% groene stroom, opgewekt uit Nederlandse wind, Europese wind en Nederlandse biomassa, aan consumenten en ondernemers.     
www.delta.nl/energie

Ecoleon

Ecoleon werkt graag samen aan slimme oplossingen, zoals Smart Charging, waar de markt in toenemende mate behoefte aan heeft.
www.ecoleon.nl

Ecotap

Slim omgaan met beschikbare stroom voor elektrische voertuigen - Smart Charging maakt dit voor iedereen toegankelijk. 
www.ecotap.nl

ENGIE

'Smart Charging is een heel belangrijk onderdeel is van de energietransitie. De elektrische auto is hierin een versneller.'
www.engie-energie.nl

EVBox

Met kantoren in Amsterdam, New York, Antwerpen, Londen en Parijs biedt EVBox nu meer dan 40.000 actieve laadpunten voor zowel particulieren en bedrijven, als dienstverleners.
www.ev-box.nl

EVnetNL

EVnetNL beheert en onderhoudt een uniek landelijk netwerk van publieke laadpunten in samenwerking met de gemeenten in heel Nederland.
www.evnet.nl

Voor een correcte werking maakt deze website gebruik van cookies.Accepteren Meer informatie